Честита радост, граждани на София! Вдигане на данъците за софиянци –

...
Честита радост, граждани на София! Вдигане на данъците за софиянци –
Коментари Харесай

Шефът на СОС обяви кой ще е кандидатът за столичен кмет на ПП-ДБ

Честита наслада, жители на София! Вдигане на налозите за софиянци – първа цел на обединяването Политическа партия, Демократична България и „ Спаси София “, които ще „ взимат “ София. Това написа във " Facebook " шефът на Столичния общински съвет Георги Георгиев и разясни, че втората цел на обединяването е болшинство в общинския съвет, с цел да може всяка „ непопулярна “ концепция на общия им кмет да минава без старания.

С тези великодушни обещания ни подари шефката на ДСБ - София и някогашен зам.-кмет на Оборище. " Освен общ претендент, с Политическа партия, Демократична България и „ Спаси София “, обсъждали по какъв начин да вдигнат налозите " оптимално заслужено и безболезнено за хората ", написа още Георгиев.

" Изненадаха ме, признавам си. Че ще имат общ претендент е ясно - споделя се Васил Терзиев. Лена щеше да е началник на общинския съвет. В подмяна Борис Бонев ще стане зам.-кмет по превоза, а Любо Георгиев - основен проектант. Голяма договорка, огромна изненада. Нарича се " извършване на покупки ", „ за всекиго по нещо “ и към този момент сме го виждали по какъв начин работи в Министерство на превоза и в кабинета „ Петков “, съобщи шефът на Столичния общински съвет.

" Колеги, претенденти за всичко в София и непременно, апелирам ви, първо покажете на хората " оптимално заслужено " и " безболезнено " шерване на истината по следните въпроси:

Колко детски градини построиха вашите кметове от ДСБ и Демократична България за 4 години при обезпечени пари от налозите на хората, сегашните налози, които желаете да вдигате без да можете да ги инвестирате?

Колко тротоари направихте в кварталите в ръководените от вас 8 огромни столични региони - при налични 14 пъти повече средства за ремонт на тротоари след нашите решения в съвета ", попита Георгиев в своя пост.

" Моля Политическа партия да кажат какъв брой пари даде държавното управление им за строителство на детски градини в София откакто Кирил Петков даде обещание 70 млн. лева За да не се мъчат – ще ви кажа - НУЛА. 0 лв. и 0 стотинки. Кръгли нули за София от страна на тима на „ Продължаваме промяната “, написа още той.

" Преди да удряте по джоба на хората във време на растяща инфлация и покачващи се цени, покажете какво направихте до момента в София. Защото аз виждам хленчещи и оправдаващи се районни кметове, които не построиха даже по една нова детска градина при обезпечени от „ неприятната “ Фандъкова пари – НУЛА нови градини в „ Слатина “, НУЛА нови градини в „ Красно село “, НУЛА нови детски градини в „ Лозенец “, съобщи Георги Георгиев.

" ДСБ ръководи към този момент 8 (осем) години центъра на София - в „ Оборище “ и „ Средец “. Това са два мандата и 8 годишни бюджета. Резултатите от тяхното ръководство несъмнено заслужава смяна, склонен съм! Още от същото и то на нова, по-висока цена през по-високи налози в София Благодаря ви, само че не ви благодаря ", в умозаключение написа той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР